Armbanden en oorbellen

Armbanden

ROZENKWARTS 7 ,-
AMETHIST 7,5 ,-

LAPIS LAZULI 10 ,-
BERGKRISTAL 7 ,-
AQUAMARIJN 15 ,-
CARNEOOL 7 ,-
RHODOCHROSIET 16 ,-
CHALCEDOON 7 ,-
LANDSCHAPSJASPIS 10 ,-
TIJGEROOG 7,5 ,-
TOERMALIJN ZWART 7,5 ,- of 19,5 ,-
TURQUOISE 14 ,-

AGAAT MOS 7,5 ,-
AGAAT ZWART 10 ,-
ONYX MAT 7,5 ,-

Op maat samengestelde armbandjes

Steeds gecombineers met Sneewkwarts en/of witte Labradoriet

🍃 Sneeuwkwarts helpt je verantwoordelijkheid te nemen en je niet uit het veld te laten slaan door (zelf opgelegde) beperkingen. Sneeuwkwarts brengt ook balans en gelijkwaardigheid in relaties, zowel in partnerschap als in vriendschap. Hij helpt je om je eigen potentieel te onderkennen en ernaar te leven. Sneeuwkwarts brengt energie naar de lichaamsdelen die deze het hardst nodig hebben en bevordert de opnamen van mineralen en vitaminen. Sneeuwkwarts stimuleert sociale vaardigheden wat de samenwerking ten goede zal komen.

🍃 Labradoriet werkt beschermend en vergroot geestelijke kracht. Het reinigt en versterkt de aura en beschermt je tegen onder andere negatieve energie, negatieve mensen, mensen die energie zuigen en overprikkeling. Het is daardoor ook een heel geschikte steen voor hooggevoelige of hoogsensitieve mensen. Het vermindert stress en angst en helpt je in je kracht staan.

Zoisiet helpt je jezelf te zijn en om je vrij te maken van de invloed van anderen. Het helpt je om je eigen pad te vinden en te volgen en je niet langer aan te passen aan anderen als dat niet wenselijk is. Onderdrukte gevoelens worden naar boven gebracht zodat je ze kan verwerken. Zelfdestructief gedrag wordt verminderd en creativiteit bevorderd. De steen heeft de eigenschap om negatieve energie en gedragingen om te zetten in positieve.

Verkrijgbaar voor 18,- .

Granaat is de perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. De steen geeft kracht, energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop, moed, optimisme, levensvreugde, daadkracht en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrags- en denkpatronen worden verminderd.

Verkrijgbaar voor 21,- .

Rhodochrosiet is een activerende steen die sterk inwerkt op het hart en het hart chakra. Het maakt vrolijk, levendig, spontaan, liefdevol, enthousiast, positief, creatief, inventief en stimuleert hartstocht. De steen stimuleert universele liefde, empathie en helpt van jezelf houden en bij het aantrekken van liefdesrelaties. Omdat de steen activerend en opbeurend werkt en de waarheid naar boven laat komen is het een goede steen voor irrationele angsten, neerslachtigheid, apathie, onderdrukte gevoelens, mishandeling en trauma’s.

Verkrijgbaar voor 21,- .

Sodaliet is een steen die inzicht in de eigen zelf geeft. Het leert haar drager trouw te zijn aan zichzelf. Geeft steun, inzicht en kracht bij het doorbreken van beperkende denk- en gedragspatronen zoals zelfverdediging mechanismen, angsten en fobieën. De steen leert hoe haar drager zich kan uiten, versterkt rationaliteit en objectiviteit terwijl het de intuïtie aan deze eigenschappen koppelt. De steen geeft net dat steuntje dat nodig is om de eigen mening te gaan uiten, voor jezelf te gaan staan.

Verkrijgbaar voor 19,- .

Oorbellen

TIJGEROOG 7,5 ,-
AMETHIST 7,5 ,-
HOWLIET 6 ,-

AVENTURIJN 6 ,-

%d bloggers liken dit: