Gezondheid en zelfzorg

A healer is not someone that you go to for healing. A healer is someone that triggers whitin you, your own ability to heal yourself.

Overzicht behandelingen

Ben je jonger dan 12 jaar of nog student? Vraag dan zeker naar de op leeftijd aangepaste behandelingen en tarieven. Voor meer informatie hierover neem zeker contact op. Ook voor meer uitleg omtrent de aangeboden behandelingen kan je steeds vrijblijvend bij ons terecht.


Individuele behandelingen voor alle leeftijden

kinesiologie

Kinesiologie betekent letterlijk de leer van beweging. Het is een therapeutische manier om uit te zoeken waar, waarom en wanneer de balans in het lichaam verstoord is geraakt.

Te hoge of te lage spierspanning in een bepaald gebied blijkt samen te hangen met een verstoring van de desbetreffende meridiaan of het daaraan gekoppelde orgaan. Daarbij wordt gezocht naar mogelijkheden om die balans te herstellen. Ons lichaam weet instinctief wat ‘goed’ voor ons is en wat niet.

uitlezen van de chakra’s en het auraveld, inclusief advies

Een aura is een energieveld dat ieder wezen om zich heen heeft. Het energieveld van een aura bestaat uit trillingen. Een auraveld is verder opgebouwd uit verschillende lagen, heeft verschillende kleuren, door de verschillende chakra’s die als ankerpunten functioneren. Hoe meer je innerlijk in balans bent, hoe subtieler de frequenties van een auraveld.

De grootte en de kleuren van een auraveld zeggen veel over een persoon. Je kan het omhulsel vergelijken met de ozonlaag rond de aarde. Hoe beter de toestand van de ozonlaag, des te beter het evenwicht op de aarde en de bescherming van elk levend mechanisme op aarde. Deze zullen we samen onderzoeken en analyseren. Zodat we blokkades kunnen opsporen en verwerken.

Wat zijn blokkades? Blokkades zijn overlevingsstrategieën van het menselijk lichaam! In vele gevallen is de schade tijdens een voorval voor het lichaam zo ernstig dat het niet aan verwerken ter plaatsen toekomt. Als deze schadelijke indringende energie in het lichaam blijft zitten, gaat dit ten koste van de vrijelijk stromende energie. Waardoor er klachten kunnen optreden.

aura en chakra healing (hands-on La Ho Chi)

Velen voelen dagelijks wat stress, drukte,… Deze spanningen komen als stenen in een rivier vast te zitten en knagen aan je energie. Breng je lichaam weer in balans zodat je zuiver kan stralen.

Wat is La-Ho-Chi healing? La Ho Chi is een eeuwenoude healingtechniek die de universele levenskracht en levensenergie aanwendt om heelheid en welzijn te activeren. La Ho Chi kan het fysieke lichaam en de diepste emotionele letsels helen en openen voor de totaliteit van de essentie.

  • LA is Light and Love
  • HO is bewegende aspect van de energie
  • CHI is levensenergie

La Ho Chi is een krachtige techniek met een zeer hoge lichtfrequentie.

voetreflex met kristallen

Onze voeten ondersteunen ons dagelijks en ze vertellen je veel over jezelf. Tijdens de behandeling werken we op drukpunten om de organen, gewrichten en hormonen in balans te brengen. We masseren je voeten en benen met natuurlijke olie en maken gebruik van verschillende edelstenen op maat. Aarzel niet en loop weer op wolkjes!

Hopi oorkaarsen

Bij de behandeling beginnen we met een oor reflex massage. Op en rond de oorschelp liggen reflexzones en acupunctuurpunten, die door een massage gestimuleerd worden. Hierdoor wordt ook het regeneratieproces in onder andere het bindweefsel geprikkeld. De circulatie van energie, bloed en lymfe zal in het gehele organisme verbeteren.

Traditioneel wordt de oorkaars gebruikt voor zuivering van de geest en het verdrijven van negatieve energieën. Onderzoekers ontdekten de weldadige ‘neveneffecten’ van de oorkaars. Namelijk dat ze hoofdpijn, oorsuizen, sinusitis problemen en keelpijn verlichten met andere woorden alle klachten boven het sleutelbeen.

Ook bij stress, angst, zenuwachtigheid hebben de oorkaarsen een positieve invloed door de werking van de medicinale kruiden.

aromatherapie en diep inwerkende gezondheidskompressen

Essentiële oliën werken ondersteunend bij lichamelijke en psychische onbalans. Ze kunnen ondersteunen bij stress en hebben een harmoniserende werking.

Deze gezondheidskompressen kunnen verwarmen, verkoelen, verzorgen en regenereren.

bloesemremedies

Bloesem remedies hebben hun werking op het geestelijk, emotionele niveau. Oorspronkelijk ontdekt door Dr. E. Bach.

Orakel en coaching door middel van kaartenlegging

Herschrijf je levensverhaal!

Voel je je uitgeput en lijkt je doel ver weg? Via een kaartenlegging en channeling bekijken we het probleem op een andere manier en gaan er vervolgens mee aan de slag. We bekijken samen wat de beste stappen zijn voor jouw om je doel moeiteloos en vol plezier te behalen.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Vraag dan GRATIS en vrijblijvend een intake gesprek.

Healy

Frequentie therapie

Medisch erkend apparaat voor totale gezondheid – fibromyalgie – chronische pijn – skeletpijn – migraine – depressie – angst – slaapstoornissen.

Gezondheid is natuurlijk niet vanzelfsprekend. Wil je actief gezond blijven? Wil je fit zijn om de dagelijkse uitdagingen aan te kunnen gaan? Wil je jouw stressbestendigheid verhogen? Ben je op zoek naar alternatieve behandelingen. Dan is dit apparaatje zeker iets voor jou. Kom het uitproberen! De Healy kan ook bij elke behandeling aanvullend worden gebruikt.

Meer informatie: https://dehoogdonckhoeve.com/healy/

** Kom eens langs om onze kristallen te ontdekken!