Healy

Future medicine will be the medicine of frequencies

Albert Einstein

Gezondheid is natuurlijk niet vanzelfsprekend. Wil je actief gezond blijven? Wil je fit zijn om de dagelijkse uitdagingen aan te kunnen gaan? Wil je jouw stressbestendigheid verhogen? Ben je op zoek naar alternatieve behandelingen van gezondheidsklachten en pijn?

IT’s ALL ABOUT VIBRATIONS & FREQUENCIES

Wat ben ik blij met dit hoog-technologisch wondertje ! HEALY : een draagbaar gezondheids-apparaatje dat frequenties uitzendt, en sterke en snelle resultaten biedt !

Healy is een medisch product voor pijnbehandeling bij chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, en voor een ondersteunende behandeling bij mentale aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde slaapstoornissen.

HOE WERKT HET:

De stofwisseling van de cel
Bij mensen is het overbekend op welke manier water en voedingstoffen tussen cellen worden uitgewisseld. In de cel gebeurt dit transport door openingen in het opperlvlakte, het celmembraan.

Deze openingen worden als dat nodig is geopend en gesloten – dit werkt op basis van spanningsverschillen in het binnenste van de cel en in de tussenruimte tussen cellen. De juiste of onjuiste grootte van deze potentiaal is voor een gezonde of zieke stofwisseling in de cel verantwoordelijk.


Graag wil ik jullie laten ontdekken en ondervinden. Kom de Healy GRATIS uittesten en maak onmiddelijk een afspraak op ‘dehoogdonckhoeve@gmail.com’.


Heb je al beslist bestel dan nu via deze link en krijg GRATIS opleiding en begeleiding.
https://www.healy.shop/de/partner/?partnername=Gabriella1


%d bloggers liken dit: