Aanbod

In dienstbaarheid naar anderen willen we het leven aangenamer maken. We hebben een heus gamma voor jullie in petto op De Hoogdonckhoeve. Ons aanbod is gevarieerd en voor alle leeftijden. Hieronder vind je een kleine samenvatting terug.


Individuele behandelingen voor alle leeftijden

kinesiologie

Kinesiologie betekent letterlijk de leer van beweging. Het is een therapeutische manier om uit te zoeken waar, waarom en wanneer de balans in het lichaam verstoord is geraakt.

Te hoge of te lage spierspanning in een bepaald gebied blijkt samen te hangen met een verstoring van de desbetreffende meridiaan of het daaraan gekoppelde orgaan. Daarbij wordt gezocht naar mogelijkheden om die balans te herstellen. Ons lichaam weet instinctief wat ‘goed’ voor ons is en wat niet.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is image-7.png

aura en chakra healing (hands-on La Ho Chi)

Velen voelen dagelijks wat stress, drukte,… Deze spanningen komen als stenen in een rivier vast te zitten en knagen aan je energie. Breng je lichaam weer in balans zodat je zuiver kan stralen.

Wat is La-Ho-Chi healing? La Ho Chi is een eeuwenoude healingtechniek die de universele levenskracht en levensenergie aanwendt om heelheid en welzijn te activeren. La Ho Chi kan het fysieke lichaam en de diepste emotionele letsels helen en openen voor de totaliteit van de essentie.

  • LA is Light and Love
  • HO is bewegende aspect van de energie
  • CHI is levensenergie

La Ho Chi is een krachtige techniek met een zeer hoge lichtfrequentie.

voetreflex met kristallen

Onze voeten ondersteunen ons dagelijks en ze vertellen je veel over jezelf. Tijdens de behandeling werken we op drukpunten om de organen, gewrichten en hormonen in balans te brengen. We masseren je voeten en benen met natuurlijke olie en maken gebruik van verschillende edelstenen op maat. Aarzel niet en loop weer op wolkjes!

Hopi oorkaarsen

Bij de behandeling beginnen we met een oor reflex massage. Op en rond de oorschelp liggen reflexzones en acupunctuurpunten, die door een massage gestimuleerd worden. Hierdoor wordt ook het regeneratieproces in onder andere het bindweefsel geprikkeld. De circulatie van energie, bloed en lymfe zal in het gehele organisme verbeteren.

Traditioneel wordt de oorkaars gebruikt voor zuivering van de geest en het verdrijven van negatieve energieën. Onderzoekers ontdekten de weldadige ‘neveneffecten’ van de oorkaars. Namelijk dat ze hoofdpijn, oorsuizen, sinusitis problemen en keelpijn verlichten met andere woorden alle klachten boven het sleutelbeen.

Ook bij stress, angst, zenuwachtigheid hebben de oorkaarsen een positieve invloed door de werking van de medicinale kruiden.

aromatherapie en diep inwerkende gezondheidskompressen

Essentiële oliën werken ondersteunend bij lichamelijke en psychische onbalans. Ze kunnen ondersteunen bij stress en hebben een harmoniserende werking.

Deze gezondheidskompressen kunnen verwarmen, verkoelen, verzorgen en regenereren.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is image-6.png

bloesemremedies

Bloesem remedies hebben hun werking op het geestelijk, emotionele niveau. Oorspronkelijk ontdekt door Dr. E. Bach.

Orakel en coaching door middel van kaartenlegging

Herschrijf je levensverhaal!

Voel je je uitgeput en lijkt je doel ver weg? Via een kaartenlegging en channeling bekijken we het probleem op een andere manier en gaan er vervolgens mee aan de slag. We bekijken samen wat de beste stappen zijn voor jouw om je doel moeiteloos en vol plezier te behalen.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Vraag dan GRATIS en vrijblijvend een intake gesprek.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is 95034750_556496258624086_6475972918932144128_n.jpg

Healy

Frequentie therapie

Medisch erkend apparaat voor totale gezondheid – fibromyalgie – chronische pijn – skeletpijn – migraine – depressie – angst – slaapstoornissen.

Gezondheid is natuurlijk niet vanzelfsprekend. Wil je actief gezond blijven? Wil je fit zijn om de dagelijkse uitdagingen aan te kunnen gaan? Wil je jouw stressbestendigheid verhogen? Ben je op zoek naar alternatieve behandelingen. Dan is dit apparaatje zeker iets voor jou. Kom het uitproberen! De Healy kan ook bij elke behandeling aanvullend worden gebruikt.

Meer informatie: https://dehoogdonckhoeve.com/healy/

** Kom eens langs om onze kristallen te ontdekken!

%d bloggers liken dit: