Primavera

Cadeau tips!

Geschenkset Experience Pure Happiness.

De magie van geluk – geluk heeft vele facetten. Of het nu kostbare tijd voor jezelf is of momenten met onze dierbaren. U kunt het beste doen wat je hart je zegt te doen. Want alleen jij bent degene die het beste weet hoe je gelukkig kunt zijn. Deze geschenkset met douchebalsem en lichaamsolie die zachtjes je huid en zintuigen omhelst, zorgt voor een heel persoonlijk geluksmoment. De set geeft je me-time, want een van de grootste geschenken in het leven is tijd voor jezelf. Het gevoel bij jezelf te komen en je dromen te leven is puur geluk. De geuren van citroen-, tonka- en hennepzaadolie bio verwennen de huid en maken je gelukkig. De douchebalsem reinigt en verzorgt de huid en geeft met zijn frisse geur een moment van frisheid en welzijn. De verfrissende lichaamsolie bevorderd de stemming, stimuleert de zintuigen en verwent de huid intensief.

Inhoud:
Happiness douchebalsem 200 ml.
Happiness lichaamsolie 50 ml.

Geschenkset Let Miracles Happen.

Wanneer iets nieuws begint, eindigt iets ouds. Verandering begint in het hoofd. Een prachtige geschenkset met het geurmengsel Time for Miracles met magnolia, mandarijn en vanille.

Breng het geurmengsel aan op de hanger, die gemaakt is van duurzaam lindehout voor vertrouwen bij de reis naar nieuwe dingen en helpt je het oude los te laten Kijk vooruit en creëer je eigen wonderen. Een geur met de prachtige boodschap: “Laat wonderen gebeuren!”

Inhoud:
Geurmengsel Time for Miracles 5 ml.
Gelimiteerde houten geurhanger gemaakt van duurzaam lindehout.

Geschenkset I Wish You Joy.

Met de geurarmband kan iedereen zijn/haar lievelingsgeur bij zich dragen.
Exclusief voor PRIMAVERA ontwikkeld en gemaakt in Allgau.

– Armband in zilverkleur, nikkelvrij met lichtgrijze bij zich dragen.
– 4 geurviltjes (Schapenwol) in 4 kleuren.
– Geurmengsel Share Joy 5 ml.

Geschenkset bosgeuren.

Boomoliën voor een sterke innerlijke kracht.

Spar Siberisch wild: vitalissert en geeft evenwicht.

Ceder*: aardt en geeft evenwicht.

Den, arve*: maakt helder, reinigt, geeft kracht en vitaliseert.

Aromas’s

Aroma’s ook verkrijgbaar in geursticks voor 10 euro.

Bosbaden producten

Voor Kids

Massage olie

Spier- & gewrichtsmassageolie

De spier- & gewrichtsmassageolie werkt ondersteunend bij gespannen spieren en gewrichten en heeft een ontspannende werking. De spier- & gewrichtsmassageolie kan ook worden gebruikt bij verminderde mobiliteit of na inspanning zoals bijv. sporten. Gebruik zachte roterende (cirkelende) bewegingen bij het inmasseren van de olie.
De spier- & gewrichtsmassageolie is een samenstelling van jeneverbes, rozemarijn kamfer, wintergroen en st. janskruid.

Mugwort Moon Magic massage olie

Te gebruiken bij: Brengt de zomer in het lichaam, laat het uitademen en uitbreiden, terwijl het toch geaard en gecentreerd blijft. Net zoals de moxa in de acupunctuur, versterkt de Mugwort-olie de bloedsomloop en de energetische stroming in de meridianen, door vastzittende energie te openen. De olie van de Mugwort is over het algemeen goed om toe te passen bij kneuzingen, stolsels of aderen met een blauwe kleur. Zulke gebieden hebben vaak niet genoeg doorstroming of doorbloeding, dit kan met de Mugwort verholpen worden. Brengt de “kracht van de zomer” gedurende de winter en bij “winterse” lichamelijke problemen zoals winterhanden en wintervoeten en verharde of stijve aandoeningen zoals reuma. De Mugwort is vooral goed als een algemene balsem voor de vrouwelijke voortplantingsorganen. Bij onregelmatige, moeilijk vloeiende-of uitgestelde menstruatie kan deze olie zeer aangenaam zijn. 

Benediction massage olie

De Benediction olie omvat de gehele “Seasons of the Soul mandala”. De Benediction olie moedigt ons aan om te reageren op de seizoenen in onze eigen ziel: alle overgangs ceremonien, momenten van bewust ontwaken en alle niveaus van genezing en transformatie. De Benediction is een balsem voor het hart, die niet alleen opent voor de vreugde van liefde, maar ook voor de gelukzaligheid en de wonden die zijn ontstaan door de liefde. Door het gebruik van deze heilige olie kunnen we tot het besef komen waarom we lijden, waarna we een diepere verbinding met de spirituele wereld kunnen maken en beter kunnen luisteren naar onze spirituele impulsen. 

 Dandelion Dynamo massage olie 

Te gebruiken bij voorjaarsmoeheid, voorjaarsgriep, bij o.a. een stijve nek, rugpijnen, knieen met jicht, bij alle spieren die stijf, gespannen en/of verhard zijn door overmatige activiteit, een uitstekende algemene massage olie voor mensen die erg actief zijn, bij blokkeringen in het lichaam, bij stijve gewrichten door te hoog urinezuur gehalte, bij pijnlijke menstruatie, bij ontgifting via de levermeridaan. 

Arnica Allay massage olie

Te gebruiken bij: De Arnica is al vanouds bekend vanwege zijn ontstekingsremmende en pijnstillend kwaliteiten en het feit dat de herstelling van het weefsel wordt bevorderd. Het wordt in de homeopathie en kruidengeneeskunde gebruikt voor vele soorten van lichamelijk trauma, zoals kneuzingen, verstuikingen, blauwe plekken, verschillende vormen van spierpijn, sportletsel en de herstelling na een operatie. Op een meer subtiel niveau helpt de Arnica met het herstel van het evenwicht na een fysiek of psychisch trauma.

St. John’s Shield massage olie

Te gebruiken bij: De Saint John’s Shield olie die gebruikt kan worden in tijden van spanning, zenuwletsel en zenuwpijnen, tijdens depressies, waarbij de donkere gebieden weer licht krijgen, bij een verstoord slaapritme, als gevolg van stress of reizen.

Chamo-Mild Calm massage olie 

Een vloeibaar slaapliedje voor rust en kalmte. Vermindert stress en geeft emotionele ontspanning. 

Calendula Caress massage olie

De algeheel verzachtende en verwarmende kwaliteiten van de Calendula maken van haar een heerlijke massage olie. De olie maakt de huid open en ontvankelijk om de natuurlijke herstellende levenskrachten te kunnen ontvangen, deze olie is speciaal voedend voor de overgevoelige huid en de huid van baby’s en kinderen, maar is tevens weldoend voor het kind in ieder van ons, wanneer dat behoefte heeft om moederlijke kwaliteiten te ontvangen. De olie wordt zeer veel uitwendig gebruikt en speciaal wanneer er een ontsteking van de huid is, als gevolg van een infectie of ander fysiek letsel. Ze werkt erg goed bij slecht genezende wonden, zweren, littekens en bij kleine verbrandingen. In het algemeen is de Calendula olie een uitstekende eerste-hulp olie, die in veel gevallen gebruikt kan worden. In compressen kan de olie gebruikt worden bij inwendige ontstekingen van bijvoorbeeld de spijsverteringsorganen en bij gezwollen lichaamsdelen, vooral bij lympfedrainage. Geeft meer bewustzijn van de creatieve krachten in het keel en hart chakra. 

%d bloggers liken dit: