Anne-Marie Maurice Stoffen Vranckx

Dankbaar dat je Callisto, onze Lipizzaner, de weg naar ontspanning hebt getoond, Kristel. Op korte tijd: import uit Hongarije, castratie, inentingen. Zijn lichaam en emoties waren het noorden kwijt. Een hevige allergische reactie, verspreid over zijn hele lichaam, was het gevolg. Wekenlange klassieke medicatie tegen allergie hadden geen effect. Toen je ons aangaf dat je ook paarden leest, hebben we niet getwijfeld. Je handen zijn goud waard. Je liet hem voelen wat ontspanning was. De dag nadien was bijna alle uitslag weg! Ondertussen: een blij paard en energie te over!

Annemie Janssens

Mijn jongste zoon heeft last op school: de drukte, alle emoties van andere kinderen, de leerstof,… Zijn zelfvertrouwen zakte tot een dieptepunt en hij kon geen blijf met zichzelf. Op de Hoogdonckhoeve leert hij met de paarden werken: rekening houden met anderen, door zetten en hij leert dat hij het echt wel kan! Hij laat ook elke keer de voetreflex doen zodat hij ook daar hulp krijgt en de ondersteuning die hij nodig heeft. Op de Hoogdonckhoeve snappen ze hem: hij wordt niet onderschat maar ook niet overschat! Hij mag zichzelf zijn. Hij komt er volledig tot rust en is een ander kind!

Na mijn scheiding heb ik vanalles geprobeerd om er bovenop te komen maar niets hielp echt. Ik bleef in een spiraal van negativiteit en was zwaar oververmoeid. Ik ging op aanraden van mijn moeder naar de voetreflex. Ik voelde me na de eerste sessie een ander mens! Joni kon de vinger leggen op de problemen en oplossen! Wat een opluchting! Ondertussen ben ik aan een 2 reeks van 7 sessies en heb me nog nooit zo goed gevoeld!

Katherina Swings

Zowel mijn dochter van 11 als ik komen geregeld naar de Hoogdonckhoeve. Mijn dochter leert de impact van haar verbale en non-verbale communicatie beter kennen door hoe ze met de paarden communiceert. Kristel ‘leest’ als geen ander hoe deze interactie werkt en hoe die verbeterd kan worden. Zelf krijg ik regelmatig een verwenbeurt voetreflexologie. Ik kan niet geloven wat Kristel allemaal van mijn voeten kan afleiden. Ze voelt wat er speelt bij mij, zowel fysisch als mentaal en kan door de juiste drukpunten te masseren wat ballast wegnemen. Ik kijk er altijd naar uit en als ik buitenwandel lijkt het wel alsof ik op warme fluwelen voeten loop. Zeker een aanrader!

Anneleen Blok

Al een paar keer geweest voor de compressen en healy. Altijd heel aangenaam en rustgevend! Ik loop er altijd ontspannen terug buiten en heb de resultaten op lange termijn reeds mogen ondervinden!

Inge Engelen

In de Hoogdonckshoeve word je zalig verwend zowel door de moeder Kristel als dochter Joni. Ik kom als herboren terug buiten na behandeling van voetreflex door Kristel en daarna onder de handen van Joni een healing te mogen ontvangen. Ook mijn dochter heeft super goede resultaten met therapie met paarden. Zeker aan te raden en heel goede begeleiding van Kristel. Top. Doe zo verder ! Bedankt Lady’s

❤