Zelfontwikkeling

Jouw reis begint

Ons aanbod

Meditatie, sjamanisme, vuurcirkels

Wil jij als vrouw stralen, je vrij en gelukkig voelen, terwijl je werk en gezin combineert… Dit is soms een hele klus. Kom jij aan jezelf toe? Plan je rust en power-tijd voor jezelf in? Krijg inzichten over hoe je makkelijk in flow blijft door je natuurlijk ritme terug diep te leren kennen. Duik je via sjamanistische archetypes in je eigen vrouwen-ziel en ontvouwt je de Godin in jezelf. Tapt in op het collectieve veld van de Vrouwe, en ook op het Quantum-Veld van Oneindige Mogelijkheden.

Quantum coaching, (karma) reading, kaartlegging met advies, uitlezen aura en chakra’s

Herschrijf je levensverhaal!

Voel je je uitgeput en lijkt je doel ver weg? Via een kaartenlegging en channeling bekijken we het probleem op een andere manier en gaan er vervolgens mee aan de slag. We bekijken samen wat de beste stappen zijn voor jouw om je doel moeiteloos en vol plezier te behalen.

Een aura is een energieveld dat ieder wezen om zich heen heeft. Het energieveld van een aura bestaat uit trillingen. Een auraveld is verder opgebouwd uit verschillende lagen, heeft verschillende kleuren, door de verschillende chakra’s die als ankerpunten functioneren. Hoe meer je innerlijk in balans bent, hoe subtieler de frequenties van een auraveld.

De grootte en de kleuren van een auraveld zeggen veel over een persoon. Je kan het omhulsel vergelijken met de ozonlaag rond de aarde. Hoe beter de toestand van de ozonlaag, des te beter het evenwicht op de aarde en de bescherming van elk levend mechanisme op aarde. Deze zullen we samen onderzoeken en analyseren. Zodat we blokkades kunnen opsporen en verwerken.

Wat zijn blokkades? Blokkades zijn overlevingsstrategieën van het menselijk lichaam! In vele gevallen is de schade tijdens een voorval voor het lichaam zo ernstig dat het niet aan verwerken ter plaatsen toekomt. Als deze schadelijke indringende energie in het lichaam blijft zitten, gaat dit ten koste van de vrijelijk stromende energie. Waardoor er klachten kunnen optreden.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Vraag dan GRATIS en vrijblijvend een intake gesprek.

%d bloggers liken dit: